Picard

Picard folders

Actuele folders

De beste aanbiedingen en folders online van Picard

We beschikken over informatie over acties en aanbiedingen van bijna elke Picard in heel België! In een folder, op het internet of offline, op onze website Promotheus-be.com vindt u ze allemaal.

Ontdek de beste acties van Picard

Veel mensen willen geld besparen tijdens het winkelen bij Picard. Hier vindt u alle aanbiedingen van Picard, waarmee u de beste prijs krijgt en geld bespaart. Als u door de nieuwste folders en acties bladert, dan zult u zien hoe u geld kunt besparen op fantastische producten. Ze zeggen dat sparen de beste basis voor succes is!

Investeer uw tijd!

Bij sparen draait het allemaal om de juiste mentaliteit. U bespaart nu misschien een paar euro, maar alle kleine beetjes helpen en dankzij de aanbiedingen van Picard kunt u op een fantastische wijze uw geld nuttig besteden. Het vergt een slimme aanpak en een beetje onderzoek voordat u gaat winkelen bij Picard. Hoewel het wat tijd kost, zult u wel veel geld dankzij onze folder kunnen besparen!

Op deze pagina vindt U 3 de huidige folders van Picard, die geldig zijn tot 2.7.2023. In deze folders kunt U speciale aanbiedingen en kortingen vinden, voornamelijk op producten in de categorie Hypermarkten en supermarkten, met name: poisson, pur, bouchées, glace, pommes de terre, soleil, cerise, courgette, pot, crevettes, welke U kunt kopen bij 15 winkels in Brussel, Molenbeek-Saint-Jean, Wavre, Waterloo, Rixensart, etc. Als U geïnteresseerd bent in kortingen, promoties en speciale aanbiedingen bij andere winkels, zie dan de acties van een van de volgende 118 detailhandels wiens folders beschikbaar zijn op Promotheus-be.com. U kunt ook een kijk nemen in het archief van Picard om 73 folders die niet langer geldig zijn te aanschouwen.

Opgeslagen folders