Over Promotheus

 

Promotheus is een contentwebsite die bezoekers de nieuwste folders en kortingen van toonaangevende winkeliers biedt. Ons belangrijkste doel is om het u gemakkelijker te maken om door de aanbiedingen te bladeren, die u allemaal handig op één plek kunt vinden. Promotheus biedt regelmatig en op tijd een ruime selectie van honderden actuele folders van de belangrijkste winkeliers in het land, van grote ketens tot kleinere gespecialiseerde winkels. U kunt alle beschikbare aanbiedingen en kortingen vergelijken en ook specifieke producten, goederen en merken zoeken die u interesseren. We stellen u in staat om beter geïnformeerde consumenten te zijn die efficiënt het meest voordelige aanbod kunnen kiezen en naast geld ook tijd kunnen besparen.

Om ervoor te zorgen dat u geen enkele actie of korting mist en altijd de meest recente aanbiedingen bij de hand heeft, kunt u onze Promotheus-app downloaden op uw mobiele telefoon of tablet, beschikbaar voor Android en iOS. Voor meer informatie hierover kunt u hier terecht.

 

Over de auteurs

Opportunus is opgericht in 2012 in de Tsjechische Republiek. Hun eerste product was de website Kompas Slev, gevolgd door de lancering van andere websites. Tegenwoordig is het bedrijf actief op de digitale markt in meer dan 60 landen op zes continenten en exploiteert het bijna tweehonderd websites en applicaties. Bijna honderd medewerkers richten zich op het verkrijgen en verstrekken van informatie over winkels, folders en kortingsacties aan eindklanten, inclusief informatie over filialen, adressen, openingstijden of individuele productprijzen. Onze websites en applicaties zijn primair bedoeld voor eindklanten bij hun aankoopbeslissingen en besparen hen tijd en geld. Daarnaast maken ook B2B-partners, zoals grote mediabedrijven, gebruik van onze uitgebreide database met winkels, producten en kortingsacties. De gegevens uit onze database worden gebruikt als inhoud voor hun lezers, die, net als onze websites, het winkelen vergemakkelijken. Een van de B2B-innovaties in ons aanbod is ook ecPaper, een tool voor het maken van interactieve catalogi. Het is voornamelijk bedoeld voor zakelijke en productiebedrijven die hun producten effectief en interactief online willen aanbieden. Voor meer informatie over Opportunus kunt u terecht op de website opportunus.cz.

 


Contact

Opportunus s.r.o.
Praha 7, U Uranie 1583/23, 17000, Czech Republic
[email protected]
https://opportunus.cz